Stand up -koomikot

 

Meiltä voit tilata stand up -koomikon esiintymään yritysten tapahtumiin (tyky, kick off, asiakas- ja henkilöstötilaisuudet, harjakaiset jne.) sekä yksityisiin juhliin (häät, polttarit, synttärit, tupaantuliaiset yms).

Välitämme esiintymisiä mm. seuraaville koomikoille:

Jack Björklund

Jack on loistava ja kokenut esiintyjä, alansa ehdotonta eliittiä. Kerrassaan hersyvän hauska kaveri. Varma valinta kevennykseksi juhlaan kuin juhlaan. Jack soveltuu poikkeuksellisen tyyli- ja tilannetajunsa vuoksi erityisen hyvin yritystilaisuuksiin.

Anitta Ahonen

Anitta ei ole naiskoomikko vaan koomikko. Hän on ansioitunut omalla osaamisellaan ja saavuttanut vankkumattoman suosion superhauskana ja suorapuheisena stand up -ammattilaisena. Anitta on yksi eniten keikkailevista koomikoistamme, ja syystäkin.

Mikko Vaismaa

Mikko Vaismaan tarkkanäköinen ja mukaansatempaava komiikka puhuttelee yleisöä yli sukupolvien. Hänen esiintymisestään huokuu myönteinen maailmankuva ja hänen huumorinsa on hyvin ihmisläheistä. Mikko on kuin maailman hauskin naapurinpoika. Hänestä on helppo pitää ja jutuille on vaan aivan pakko nauraa.

Pete Harju

Pete Harju on todellinen konkari stand up -komiikan saralla. Hän on esiintynyt vuodesta 2002 alkaen. Laajan kokemuksensa ja vielä laajemman repertuaarinsa vuoksi Pete soveltuu esiintyjäksi lähes kaikkiin tapahtumiin. Hän on parhaimmillaan yhtä hyvin häissä kuin avioeroa juontamassa. Peten komiikka on lämminhenkistä ja siitä huokuu Peten rakkaus elämään ja sen kauneuteen.

Miika Pettersson

Miika on oneliner-komiikan kärkinimiä. Hänen huumorinsa on tiivistä, loppuunhiottua ja tarvittaessa roisiakin. Miika on esiintyjänä ja ihmisenä käynyt paikoissa joissa useimmat meistä eivät ole. Hänen elämänkokemuksensa yhdistettynä mestarillisiin koomikon taitoihin tekee hänestä esiintyjän joka onnistuu naurattamaan mitä moninaisempaa yleisöä.

Ville Saarenketo

Ville on stand up -koomikko joka yhdistelee esitykseensä musiikkia ainutlaatuisella tavalla. Monista tv-ohjelmastakin tuttu Ville on poikkeuksellisen sopeutumiskykyinen esiintyjä joka hurmaa ja hauskuttaa kuulijansa vauvasta vaariin. Hänen lämmin olemuksensa ja hervottoman hauska esityksensä tekee hänestä mainion esiintyjän niin koko perheen kuin aikuisyleisön tapahtumiin.

Soita ja kysy lisää numerosta ‭+358 40 511 6569‬ tai lähetä meille tarjouspyyntö täältä.

Tarjouspyyntö

* -merkityt kohdat ovat pakollisia.

STAGE Ohjelmapalvelut Oy
tarjous@onstage.fi
+358 40 511 6569

Y-tunnus: 0997716-8
Varastokatu 13 05800, Hyvinkää

Suomen ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n jäsen

Copyright © 2018 STAGE Ohjelmapalvelut | Web Design by: Mainostoimisto Haippi