One man -bändit

One man band on termi, jolla kuvataan musiikkiesintyjää, joka kykenee loihtimaan yhden miehen voimin esityksellään bänditunnelman ja -soinnin. Ero perinteiseen trubaduuriin on ennen kaikkea instrumenttien määrässä ja soundin muhkeudessa. One man band on termi, jolla kuvataan laulaja-kitaristia, joka käyttää live-esityksen tukena rytmitaustoja luodakseen bändimäisen soinnin ja tanssittavan tunnelman. One man -bändi on hyvä valinta silloin kun toivotaan tanssittavaa ohjelmistoa ja esiintymistila on rajallinen. Se sopii myös useimpiin budjetteihin.

Välitämme esiintymisiä muun muuassa seuraaville one man -bändeille:

Gyan Dookie

Gyan Dookie tunnetaan sielun syvyyksiä koskettavasta taidokkaasta laulustaan ja taiturimaisesta kitaroinnistaan, sekä hyvästä showmeiningistään. Jazz, blues, soul ja funk -artistina tunnetun ja palkitunkin Gyanin laajaan ohjelmistoon kuuluvat mustan musiikin klassikoiden ja evergreenien ohella (Nat King Cole, Frank Sinatra, Otis Redding, Robert Johnson, Muddy Waters, B. B. King, Prince, Earth, Wind & Fire) myös 50-, 60- ja 70-lukujen hienoimmat rock ja pop -helmet (mm. Elvis, Roy Orbison, Beatles, Hendrix, Cream, Neil Young, The Doors, Mamas & Papas).

Kriss Viconte

Kriss Viconte on aloittanut muusikon uransa soolokitaristina ammattilaisorkestereissa jo 16-vuotiaana, ja hänelle on vuosien saatossa kehittynyt aivan oma tyylinsä. Hän on kiertänyt yhtyeineen  laajalti ympäri Eurooppaa.

Krissin keikkaohjelmistoon kuuluu laaja valikoima 60–90-luvun lauluja ja tyylejä: Eric Clapton, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Santana, CCR, Lynyrd Skynyrd, Oasis, Lenny Kravitz ja Dire Strait.

Steve Webb

Steve Webb aloitti uransa 70-luvun alussa tehden bändeineen lämmittelykeikkoja sen ajan huippunimille (mm. Eric Clapton, Uriah Heep, Bad Company). 80-luvulla Webb oli studiomuusikkona U.S.A:ssa; hän tuotti myös oman The Difference –bändin levytyksiä.

Ensivisiitti Suomeen –89 (Viking Linen pubikeikat). 90-luvulla Steve teki keikkoja Lontoossa, Skandinaviassa , Viking Linen laivoilla ja Suomen rock-klubeissa. Hän asettui asumaan Suomeen –98, ja tekee keikkoja Suomessa yksin (one man band).

Hazze Wazeen

Hazze aloitti ammattimuusikon uransa jo 17-vuotiaana. Hän esiintyy englanniksi ja tarvittaessa osittain ruotsiksi.

Hazze on erinomainen viihdyttäjä, jonka tulkinnat koskettavat ja välispiikit naurattavat. Urallaan hän on esiintynyt maailmanluokan artistien kanssa. Hazze onkin kotonaan niin isoilla lavoilla kuin intiimeissä tilaisuuksissa.

Claudio Sasso

Italialaissyntyinen Claudio on todellinen maailmankansalainen, joka on viihdyttänyt yleisöä kaikkialla Euroopassa. Hänen repertuaarinsa on laaja, yltäen viisikymmenluvun ikivihreistä tämän päivän hitteihin.

Claudio esiintyy sekä trubaduurina että one man -bändinä. Hän onkin oiva valinta juhlaan kuin juhlaan.

Edustamme laadukkaita esiintyjiä useissa kategorioissa. Meiltä voit tilata keikalle esimerkiksi stand up -koomikontaikurintrubaduurincover- ja bilebändin tai DJ:n. Sivustoltamme löydät tietoa meiltä löytyvistä artisteista ja ohjelmanumeroista.

Soita ja kysy lisää one man -bändeistä numerosta ‭+358 40 511 6569‬ tai lähetä meille tarjouspyyntö täältä.

Tarjouspyyntö

* -merkityt kohdat ovat pakollisia.

STAGE Ohjelmapalvelut Oy
tarjous@onstage.fi
+358 40 511 6569

Y-tunnus: 0997716-8
Varastokatu 13 05800, Hyvinkää

Suomen ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n jäsen

Copyright © 2018 STAGE Ohjelmapalvelut | Web Design by: Mainostoimisto Haippi