Trubaduurit

Mikäli etsit tapahtumaan esiintyjää, joka on viihdyttävä ja mukaansatempaava, mutta mahdollistaa samaan aikaan vieraiden keskinäisen vuorovaikutuksen, suosittelemme lämpimästi trubaduuria. Trubaduuri soittaa yleensä akustista kitaraa ja laulaa. Osa trubaduureista tekee keikkoja myös täysin unplugged eli ilman äänentoistoa. Tällöin he voivat esiintyessään kierrellä yleisön joukossa. Edustamamme trubaduurit ovat erittäin kokeneita esiintyjiä, jotka keikkailevat jatkuvasti moninaisissa tapahtumissa kuten risteilyjen vakioesiintyjinä. Trubaduuriemme ohjelmistot ovat laajoja, laadukkaita ja moderneja. Joukossa on myös monia kansainvälisiä esiintyjiä, jotka tarvittaessa osaavat todella ottaa yleisönsä.

Välitämme esiintymisiä muun muuassa seuraaville trubaduureille:

Bryn Jones

Suomessa vuosikymmeniä asunut Walesilainen laulaja-kitaristi-lauluntekijä Bryn Jones on sielukas esiintyjä ja voimakas tulkitsija.

Hänen vahva läsnäolonsa ja juureva pohjavireensä vangitsee yleisön. Bryn Jones on maamme ehdotonta eliittiä sooloartistina ja akustisena esiintyjänä.

J. Draven

J. Dravenin ohjelmisto kattaa noin 150 kappaletta. Hän esiintyy englanniksi, osittain myös espanjaksi. Kirsikkana kakussa on muutama suomenkielinen kestohitti.

J. Draven on helposti lähestyttävä keikalla, hän soittaa mielellään toivekappaleita ja innostaa yleisöä tilaisuuden tullen tanssimaan.

Jaco

Jaco on laulajaviihdyttäjä, kitararisti ja yhden miehen bändi Suomen Espoosta. Hän soittaa akustisia versioita tunnetuista lauluista; klassisesta rockista, popista, kantrista aina funk-rockiin saakka.

Hänen yksilöllinen ääni, kitaran näppäilytekniikka sekä taidokkaat taustaäänitteet saavan esiintymisen kuulostamaan kokonaiselta bändiltä lavalla. Laajan ohjelmiston, rennon olemuksen ja huikean lahjakkuutensa avulla Jaco on esiintynyt ammattimaisena trubaduurina yli kaksikymmentä vuotta.

Darren Paul McStay

Voice of Finland -kisaaja ja mediasta tuttu Darren on asunut Suomessa vuodesta 2015. Mittavan musiikkiuran jo tehnyt Darren on otettu uudessa kotimaassaan huvin vastaan. Tämä pirteän energinen trubaduuri on haluttu esiintyjä erityisesti silloin kun toiveissa on mannermaista ote ja laaja, kansainvälinen ohjelmisto.

Veli-Matti Kunnari

Veli-Matti Kunnari on varma valinta ja erinomainen laulattaja juhlaan kuin juhlaan. Kattavan ohjelmiston ja rautaisen ammattitaidon ohessa hänen valttinsa viihdyttäjänä on loistava huumorintaju.

Soita ja kysy lisää trubaduureista numerosta ‭+358 40 511 6569‬ tai lähetä meille tarjouspyyntö täältä.

Tarjouspyyntö

* -merkityt kohdat ovat pakollisia.

STAGE Ohjelmapalvelut Oy
tarjous@onstage.fi
+358 40 511 6569

Y-tunnus: 0997716-8
Varastokatu 13 05800, Hyvinkää

Suomen ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n jäsen

Copyright © 2018 STAGE Ohjelmapalvelut | Web Design by: Mainostoimisto Haippi