Stand up -komiikka

 

STAGE Ohjelmapalvelut on stand up -komiikan täyden palvelun talo. Tuotamme stand up -klubeja ja koulutuksia, meitä voit tietenkin myös tilata koomikon keikalle.

Stand up -koomikon esitys on erinomainen ohjelmanumero useimpiin tapahtumiin. Esityksen kesto on perinteisesti 20–30 minuuttia. Ammattikoomikoiden esitysten hinnat ovat alkaen 500€. Ne vaihtelevat esiintyjän kysynnän ja tilauksen sisällön mukaan. Mahdollisista matka- ja majoituskorvauksista sovitaan erikseen. Stand up -esitykset eivät kuulu alv:n piiriin joten hintoihin ei lisätä (eivätkä ne sisällä vähennettävää) arvonlisäveroa.

Stand up -esitys on puitteiltaan helppo järjestää. Sitä varten tarvitaan paikka joka on riittävästi valaistu ja johon yleisöllä on esteetön näkymä sekä (useimmissa tapauksissa) äänentoisto. Koomikot käyttävät joko omaa tai tapahtumapaikan äänentoistoa. Suomenkielisten esitysten lisäksi saatavilla on stand upia ruotsiksi ja englanniksi. Osa koomikoista esiintyy useammalla kielellä mutta pääsääntö on, että yhdessä esityksessä käytetään ainoastaan yhtä kieltä.

Yleisesti ottaen stand up -koomikot esittävät keikoilla tarkasti ja pitkään hiottuja rutiinejaan. Osa koomikoista kuitenkin personoi esitystään asiakkaan toimittamien taustatietojen pohjalta. Räätälöinti on osoittautunut erityisen toimivaksi yritysten sisäisissä tapahtumissa sekä hää- ja syntymäpäiväkeikoilla. Koomikot keikkailevat valtakunnallisesti, ympäri vuoden ja kaikkina viikonpäivinä. Pikkujoulukausi marraskuun alusta joulukuun puoleen väliin on stand upissa sesonkiaikaa. Koomikoiden kalenterit alkavat siltä osin täyttymään jo ennen kesälomia.

Ota yhteyttä!

Mikäli etsit kevennystä yritystilaisuuteen kuten kick off-, tyky-, asiakas- tai henkilöstötapahtumaan stand up -komiikka on erinomainen vaihtoehto. Kuten myös häiden, polttareiden ja syntymäpäivien ohjelmaksi. Ota meihin yhteyttä, pannaan nauru kiertämään! Lisätietoja koomikoista löydät täältä!

Tarjouspyynnön voit jättää tällä lomakkeella.
Tarjouspyynnössä kannattaa yhteystietojen lisäksi mainita ainakin seuraavat seikat:
– tilaisuuden luonne
– kohdeyleisö
– yleisön määrä
– tapahtuma-aika ja -paikka
– toivottu budjetti

Tarjouspyyntö

* -merkityt kohdat ovat pakollisia.

STAGE Ohjelmapalvelut Oy
tarjous@onstage.fi
+358 40 511 6569

Y-tunnus: 0997716-8
Varastokatu 13 05800, Hyvinkää

Suomen ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n jäsen

Copyright © 2018 STAGE Ohjelmapalvelut | Web Design by: Mainostoimisto Haippi